KABE – Alltid steget före

Campea i Falkenberg och Malmö är sedan länge auktoriserat fullservicecenter för KABE. På KABE i småländska Tenhult har man tillverkat husvagnar sedan början av 60-talet och samtliga av KABEs husvagnar och husbilar är svensktillverkade. Detta gör KABE till en av de mest erfarna tillverkarna i branschen och har lärt dem vad som fungerar i ett krävande klimat som i Norden.

Visioner, idérikedom och en förmåga att omsätta goda idéer i praktiken är vad som präglat KABEs utveckling. Deras ambitioner för ett bekvämare och trivsammare campingliv har resulterat i ett antal unika lösningar – inte minst när det gäller viktiga funktioner som värme och ventilation.

KABE påstår att de under ett halvt sekel dessutom gått i spetsen för utvecklingen av husvagnar och det är i den andan de jobbar vidare. KABE har bland annat unika golvvärmesystem och egenutvecklade plastreglar med ingjutna luftkanaler för att nämnde ett par utav deras patentsökta uppfinningar. Till exempel är deras optimerade ventilationssystem VarioVent är en patenterad lösning som man inte hittar i någon annan husvagn.

KABE Travel Master, bygger på gedigna kunskaper och erfarenheter, men är även resultatet av egna och kunders önskemål och, inte minst, av deras eget kvalitetstänkande. Kvalitet och säkerhet, form och funktion genomsyrar KABEs tillverkning och deras kvalitetstänkande går igen i alla detaljer – isolering, ventilation, värmesystem, fönster, möbelkonstruktion.

Vi på Campea i Falkenberg och Malmö lämnar gärna våra kunders idéer och synpunkter till KABE som de gärna lyssnar på. Det gillar Campea!