Adria Mobil – Living in motion

Campea i Falkenberg och Malmö är sedan länge auktoriserat fullservicecenter för Adria. Adria Mobil, som är en av Europas ledande producenter av husvagnar, husbilar och villavagnar, har tillverkat fordon i över 50 år och håller högsta kvalitet. Några nyckelfaktorer för succén till Adria Mobil är framför allt deras omfattande kunskap och erfarenhet inom utveckling och produktion av husvagnar, husbilar och villavagnar.

Adria Mobil erbjuder ett komplett utbud av produkter och kommer ständigt med nya innovationer och anpassade produkter efter kundernas önskemål. Adria är idag en utav de mest igenkända och populära tillverkarna av husvagnar, husbilar och villavagnar på den europeiska marknaden. Kvalité, uppfinningsrikedom och erfarenhet är något som finns med i alla Adria Mobils produkter.

Därför är vi på Campea i Falkenberg och Malmö glada över att vara auktoriserad fullservicepartner till Adria som alltid ger det lilla extra.

Adria app

Med Adrias app kan du enkelt se utbudet av husvagnar och husbilar, se bilder på exteriör, interiör och planlösningar samt få information om de olika modellerna.