Hos Campea hittar du väl utvalda varumärken
för både fordon och tillbehör

Campea i Malmö och Falkenberg är auktoriserade för ett flertal väl utvalda varumärken för både fordon och tillbehör. Vi är även auktoriserade för Hobby husvagn. Läs gärna mer om respektive varumärke nedan.

Adria Mobil erbjuder ett komplett utbud av produkter och kommer ständigt med nya innovationer och anpassade produkter efter kundernas önskemål. Kvalité, uppfinningsrikedom och erfarenhet är något som finns med i alla Adria Mobils produkter.

kabe

KABE är en av de mest erfarna tillverkarna i branschen och de vet vad som fungerar i ett krävande klimat. Deras ambitioner för ett bekvämare och trivsammare campingliv har resulterat i flera unika lösningar – inte minst när det gäller värme och ventilation.

sunliving

Sun Living husbilar och vans är tillverkade med ett enda syfte – att du ska få möjligheten att uppleva mer. Sun Living fokuserar på att ge mer valuta för pengarna och de erbjuder populära planlösningar och egenskaper till attraktiva priser.

isabella

Ett förtält från Isabella erbjuder kvalitet in i minsta detalj, med fokus på funktion och hållbarhet. Deras produkter tillverkas med kraftiga och slitstarka material och deras moderna design och exklusiva finish gör att man verkligen trivs i semesterns uterum.

kama fritid

KAMA Fritid AB är med mer än 9000 olika tillbehörsartiklar en utav Nordens sedan tid tillbaka ledande grossister utav tillbehör inom husvagns- och husbilsbranschen. Med ett stort urval av kvalitativa produkter är KAMA Fritid ett självklart val när det handlar om tillbehörsartiklar till din semester.

AL-KO

AK-KO räknas till en av världens ledande leverantörer inom områdena fordonsteknik, trädgård & hobby och luftteknik. Företaget styrs efter att alltid sträva efter kvalitet, innovationsanda och genomtänkta funktioner i kombination med tidsenlig design, komfort och tillförlitlighet.

EP levelsystem

E&P Hydraulics har 10 års erfarenhet av att utveckla, tillverka högteknologiska lösningar för hydrauliska levelsystem för husbils- och husvagnsmarknaden. Ergonomi är ett viktigt ledord för E&P Hydraulics och därför ställs höga krav på både verktyg och material.

truma

Truma är sedan mer än 65 år tillbaka den ledande tillbehörsspecialisten för mobil fritid. Trumas produktprogram sträcker sig från värme- och klimatsystem via varmvattenberedare till rangersystem för husvagnar samt gastrycksregulatorer och strömförsörjningsprodukter.

Autoexperten

Autoexperten är en rikstäckande bilverkstadskedja i Sverige med ca 410 bilverkstäder anslutna till konceptet Autoexperten. Alla anslutna bilverkstäder ägs och drivs som egna företag och en utav Autoexpertens mål är att du som kund alltid ska känna dig trygg och säker.