En riktigt bra affär

För många kan det vara frustrerande och tidskrävande att sälja sin husbil eller husvagn. Då är vår förmedlingstjänst en enkel och trygg lösning. Vi ser till att ditt fordon blir sålt och du behöver inte göra mer än att köra hit och lämna det. Efter det tar vi hand om marknadsföringen, visningar och ordnar med finansiering, garantier och kontraktsskrivning. Tryggt och enkelt för både köpare och säljare.

Läs mer nedan om hur det går till att sälja eller köpa via vår förmedlingstjänst och har du frågor om förmedling tveka inte att höra av dig till någon av våra säljare i Falkenberg eller Malmö.

Campea erbjuder två professionella fullserviceanläggningar som säljer både nya och begagnade fritidsfordon. Vi har auktoriserade verkstäder som erbjuder allt från service och tillbehörsmontering till reparation i samband med försäkringsskada eller olycka.

Tack vare vår auktoriserade försäljning och service av Kabe och Adria samt försäljning av begagnade fordon har vi en unik mix av besökare. Många som kanske tittar på nytt är också intresserade av begagnat och tvärt om. Detta gör att genomströmningen av människor skapar bästa tänkbara förutsättningar att både köpa och sälja en husvagn eller en husbil hos oss på Campea.

Ska du sälja?

Tryggt

Du vill känna dig trygg när du lämnar din husvagn eller din husbil. Vi genomför därför en detaljerad genomgång av ditt fordon, upprättar en omfattande varudeklaration samt erbjuder reparation av eventuella skador vid vår verkstad med professionella tekniker. Kvalificerade säljare kommer tillsammans med dig överens om ett marknadsmässigt pris så att ditt fordon blir attraktivt på marknaden och därmed lätt att sälja.

Enkelt

Du lämnar ditt fordon hos oss – vi gör resten! I samma ögonblick som du lämnar ditt fordon till oss så tar vi över all hantering av marknadsföring, fotografering och försäljning av ditt fordon. Vi har en professionell hemsida med koppling till BytBil och Blocket. Vi arbetar också med sociala medier som Facebook, Instagram, och egna nyhetsbrev. Information som ständigt finns tillgänglig och som hela tiden uppdateras. Vid eventuella reklamationer är du som säljare bortkopplad och vi tar som handlare all eventuell vidarehantering.

Ska du köpa?

Tryggt

Att köpa en husbil eller husvagn är en stor affär och du vill givetvis hitta ett fordon som passar just dina behov. Våra säljare hjälper dig att reda ut begreppen gällande olika typer av planlösningar, sängvarianter, utrustningspaket och totalvikter med mera så att du hittar något som passar just dig!

Alla våra förmedlingsfordon är naturligtvis varudeklarerade. Alla husbilar har dessutom en genomförd bildiagnos som är utfärdad av behörig fordonsverkstad. Detta innebär att du får en klar bild avseende fordonets skick och utrustningsnivå. Därtill följer alltid en sex månaders garantiförsäkring som ger dig som kund extra trygghet om oturen skulle vara framme.

Enkelt

Vi har alltid säljare och tekniker på plats som hjälper till med frågor och rådgivning. Med generösa öppettider behöver du inte anpassa ditt besök till obekväma tider. När du kommer till oss kan du i lugn och ro titta runt bland våra fordon. Med tydliga objektbeskrivningar får du snabbt en bra översyn av viktig fakta.

Vi kan naturligtvis också erbjuda generösa och flexibla finansieringslösningar i samarbete med de ledande finansieringsföretagen.

mikael

Tips inför säljet

Vår säljare i Falkenberg Mikael Knutson ger sina bästa tips inför säljet:

Genom att använda Campeas förmedling får du en personlig och engagerad säljare med en tydlig försäljarprocess. Campeas stora spektrum av kunder både genererar och engagerar fler spekulanter i försäljningsprocessen vilket i sin tur ger Bäst Betalt!

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta mig på 010 130 82 03.

ikon - sex snabba
6 snabba om förmedling
hos Campea

Auktoriserad märkeshandlare

Som auktoriserad återförsäljare för marknadsledande märken som Kabe, Adria och Sun Living utbildas såväl säljare som tekniker regelbundet i produktkunskap och försäljning. Vi följer dessutom HRF:s riktlinjer för god konsumenthantering.

Fullserviceverkstad

En fullserviceverkstad innebär trygghet för alla parter. Kunnig och utbildad personal servar och reparerar fordon i samband med inlämnande för att öka försäljningspriset men också för köpare som i efterhand önskar ytterligare tillbehör.

Varudeklaration

Alla fordon är varudeklarerade och alla husbilar har dessutom en genomförd bildiagnos från behörig fordonsverkstad.

Trygghetsgaranti

Samtliga fordon levereras med en 6 månaders garantiförsäkring.

Bekymmersfritt

Med Campea förmedling hanteras alla delar för både säljare och köpare, före, under och efter köp, av Campea. Tid och tanke för annat!

Finansiering

Vi erbjuder generösa och flexibla finansieringslösningar i samarbete med de ledande finansieringsföretagen.

intresseanmälan
Intresseanmälan